Glavotok najam plovila

Samostan i crkva franjevaca glagoljaša na najzapadnijem rtu otoka. Jugoistoistočno se nalaze slikovite uvalice, a okolica je pod šumom. Oko rta su plaže pogodne za kupanje, a more za sportski ribolov. U blizini Glavotoka u uvali Čavlena nalazi se starohrvatska crkvica Sv. Krševana. Nedaleko samostana nalazi se jedan od najljepših kampova na Sjevernom Jadranu. KAMP GLAVOTOK  www.kamp-glavotok.hr
Akvatori oko Glavotoka domaći ljudi nazivaju još i Šotovento-ispod vjetra tako da je ovaj dio otoka najidealnije mjesto za plovidbu.
MCP nalazi se u samoj Marini Punat  na otoku Krku. Motorboat Charter Punat osim iznajmljvanje čamaca u svojoj ponudi ima i gumenjak za 12 osoba u svrhu dnevnih izeta,posjetite Bašku, Staru Bašku, Vela Luku, dozivite Krcki most, Malinsku, Njivice.Mcp vam takoder nudi i uslugu pronalaska smještaja po apartmanima i sobama te hotelima.Stojimo vama na usluzi.
 
POŠTOVANI,
MCP  vas obavještava da naša tvrtka vrši dopremanje plovila za tjedni najam na bilo koju željenu destinaciju i to po sledećim uvjetima:

- plovila do 7m:                                                      - plovila od 7m  do 10m:                                                   -plovila preko 10m:
  5€  po nautičkoj milji                                             6€  po nautičkoj milji                                                        7€  po nautičkoj milji